Vakantie Sauerland

Een vakantie Sauerland betekend veel leuke uitstapjes en activiteiten in Sauerland.

Vakantie Sauerland camping

Camping Biggesee Vier Jahreszeiten is perfect voor een vakantie Sauerland met uw partner, familie en vrienden. Rondom camping Biggesee vindt u burchten, kastelen, een druipsteengrot en musea. De nabijgelegen plaatsjes Olpe, Attendorn, Drolshagen of Lennestadt zorgen met hun markten, sportieve of culturele evenementen en een aantrekkelijke gastronomie voor onvergetelijke momenten.

Alles voor een actieve vakantie Sauerland

Maar ook voor een actieve vakantie Sauerland zit u op camping Biggesee goed. Zo is er ondermeer boot verhuur, fiets verhuur, een duikschool, paintball en nog veel meer. Indien u deze activiteiten zou willen combineren met de overnachtingen, bekijk dan al onze aanbiedingen Sauerland.

Kamperen Sauerland

Kamperen in Sauerland op een luxe 4 sterren camping gelegen aan de oever van de Biggesee.
lees meer

Kamperen in Sauerland

Camping Biggesee is een goed onderhouden camping in Sauerland met schone sanitaire voorzieningen en verschillende faciliteiten voor kampeerders. U kunt met uw caravan, camper of uw tent komen, al onze kampeerplekken zijn 100m2 en hebben een eigen 16A aansluitingen. Of u huurt een volledig ingerichte blokhut of naturlodge voor 4 personen.

Kamperen in Sauerland begint op camping Biggesee.

Dankzij verschillende samenwerkingen kunt u via de receptie van camping Biggesee ook een fiets, mountainbike of kano huren. Er is een speeleiland met diverse elementen in het water aangelegd voor de kinderen met een Blob Base voor de ouderen. U kunt gaan duiken bij onze duikschool, paintballen en nog veel meer.

Wintersport Sauerland

Beleeft uw winterplezier in Sauerland.
lees meer

Wintersport in Sauerland

Slechts 10 km van Camping Biggesee Vier Jahreszeiten vandaan vindt u het skigebied Olpe – Fahlenscheid, een fantastisch en uitgestrekt terrein met goed verzorgde pistes voor beginners en geoefende wintersporters.

De skiër en snowboarder worden vier afdaalhellingen van ca. 120 m breed geboden, van makkelijk tot midden zwaar met een lengte van max.  600 m. Het hoogteverschil tussen berg- en dalstation is ca. 100 m.

Al onze campinggasten skiën goedkoper op het skigebied Olpe – Fahlenscheid, u ontvangt bij aankomst een waardebon waarmee uw kaartprijs wordt gereduceerd. Wilt u langer blijven of vaker komen in de winter? Dan kunt u op Camping Biggesee tegen een zeer gunstig tarief een wintercamping kampeerplek boeken van 1 oktober tot 31 maart.

Wandelen in Sauerland

Wandelen in een natuurrijke omgeving van Sauerland.
lees meer

Wandelen in Sauerland

Wandelen in Sauerland is erg populair en dankzij de bos- en waterrijke omgeving rondom camping Biggesee er goed mogelijk vanaf de camping. Het wandelnetwerk in Sauerland bestaat uit zowel langeafstandroutes en kleinere routes. In totaal zijn er wel meer dan 1.000 wandelroutes in Sauerland met een totale lengte van 32.000 km.

Wandelen vanaf de camping

Voor degene die graag gaat wandelen is camping Biggesee ideaal gelegen aan de oever van de Biggesee. U kunt gemakkelijk de wandelroutes volgen langs de Biggesee, of een uitdagende boswandeling maken. In de receptie hebben wij leuke wandeltips voor u en verschillende wandelkaarten.

Fietsen in Sauerland

Fietsen in een natuurrijke omgeving van Sauerland.
lees meer

Fietsen in Sauerland

Fietsen in Sauerland kan op verschillende fietsroutes in de omgeving van camping Biggesee. Vanaf de camping vindt u een ideale mengelmoes van pittige single trails, up- en downhills en een genieter tour voor alle mountainbike fans.

1.700 kilometer fietsroutes met 34.000 meter hoogteverschil

Sauerland is bekend om zijn heuvelachtige en natuurrijke omgeving. Rondom de Biggesee vindt u verschillende verharde fietspaden en dankzij verschillende bruggen kunt u gemakkelijk zelf de lengte van uw fietsroute bepalen. Heeft u het liever iets avontuurlijker? Dan is het zeker een aanrader om met de mountainbike ook de bossen in te gaan.

Vissen in Sauerland

Vissen in een waterrijke omgeving van Sauerland.
lees meer

Vissen in Sauerland

Voor degene die graag wil vissen in Sauerland is op camping Biggesee aan het juiste adres. Rondom de Biggesee mag u overal vissen en zodra u van de camping af bent zijn er al snel mooie plekjes te vinden om te vissen. Wilt u op het water vissen? Dan kunt u een boot huren dankzij een samenwerking met een verhuurder in Sondern.

Bestel uw visvergunning online

Om te mogen vissen in Sauerland heeft u wel een geldige vergunning nodig. Deze kunt u voor de regio Biggesee gemakkelijk online aanvragen via Angeln-im-Sauerland.de en natuurlijk bent u in onze receptie altijd welkom indien u de vergunning graag wilt afdrukken.

Golven in Sauerland

Golven in Sauerland in een heerlijk bosgebied met verschillende hellingen.
lees meer

Golven in Sauerland

Wilt u graag golven in Sauerland? Op slechts 10 km van camping Biggesee, op enkele minuten afstand van de Biggestuwdam ligt het heerlijke gebied Repetal. In dit dal staan talloze vakwerkhuizen, waarvoor het Sauerland bekend is en hier vindt u ook de 18 holes golfbaan van de Golfclub Repetal Südsauerland e.V..

Zowel voor de beginner als de vergevorderde golfer 

De fairways en greens van deze fantastische golfbaan liggen ingebed in een heerlijk bosgebied op verschillende hellingen, die een gevarieerd golfspel mogelijk maken. De openbare 6 holes golfbaan is er voor alle geïnteresseerden en biedt de mogelijkheid het golfen te leren of te verbeteren.