Reserveren

Wilt u een kampeerplek of een accommodatie voor 4 personen reserveren op camping Biggesee in Sauerland?

Gebruik dan onze online boekingsmodule, u heeft direct inzage in de totale reissom en de beschikbaarheid in de door u gewenste periode.

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en u ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Is er geen beschikbaarheid, dan ontvangt u van ons altijd een alternatief.

LET OP: Uw aanvraag is geheel vrijblijvend. Pas na ontvangst van uw (aan)betaling conform de reserveringsbevestiging is uw reservering definitief.

Downloads

Download het gewenste document

Kampeerplek

300 ruime kampeerplekken van 100 m2 inclusief gratis stroom en vrij gebruik van het sanitair en de keukens.
lees meer

Kampeerplek reserveren

Op camping Biggesee zijn er in totaal 300 ruime kampeerplekken van minimaal 100 m2 met allemaal een eigen 16A stroomaansluitingen.

Ongeveer de helft van de kampeerplekken wordt verhuurd in combinatie met een langverblijf aanbieding. Dit kan een jaarplek zijn, of een plek voor de winter of de zomer.

Ruime kampeerplek inclusief vrij gebruik stroom, sanitair en keukens.

Op camping Biggesee boekt u een kampeerplek inclusief het gratis gebruik van stroom. Daarnaast kunt u ook kosteloos gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en de openbare keukens.

 

Naturlodge

Een comfortabele naturlodge geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
lees meer

Naturlodge reserveren

Op camping Biggesee zijn er 8 naturlodges met een eigen toilet en 12 naturlodges exclusive met ook nog eens een eigen douche. De naturlodges bieden plaats voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen, zijn goed geïsoleerd en met een elektrische verwarming ook zeer geschikt voor wintercamping. In de naturlodges beschikt u over stroom en een wateraansluiting. Alle naturlodges zijn ingericht met standaard inventaris, dekens en kussens voor 4 personen en hebben een WC met wastafel. Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Geniet u van een belevenis dichtbij de natuur

De comfortabele en voordelige naturlodges zijn ideaal om in te overnachten voor stelletjes en kleine families. Om te koken kunt u gebruik maken van onze openbare keukens en ook bbqen is toegestaan op de camping.

Blokhut

Een ruime en goed geïsoleerde blokhut geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
lees meer

Blokhut reserveren

Op camping Biggesee staat een ruime blokhut met ca. 25 m² woonoppervlakte en een 8 m² overdekt buitenterras. De blokhut is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De blokhut is goed geïsoleerd en dankzij een elektrische kachel ook in de winter erg aangenaam.

In de blokhut beschikt u over stroom en een wateraansluiting. De blokhut is ingericht met standaard inventaris, dekens en kussens voor 4 personen en u heeft een eigen WC met wastafel. Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Reviews

Wat vinden onze gasten...