Familiecamping Duitsland

Een moderne, comfortabele, goed onderhouden en kindvriendelijke familiecamping in Duitsland.
Camping Biggesee Vier Jahreszeiten is een gezellige 4 sterren familiecamping Duitsland. Heel wat leuke uitstapjes wachten op u tijdens een vakantie op camping Biggesee in Sauerland. Burchten, kastelen, een druipsteengrot en musea. De nabij gelegen plaatsjes Olpe, Attendorn, Drolshagen of Lennestadt met hun markten, sportieve of culturele evenementen en een aantrekkelijke gastronomie.

Familiecamping Duitsland

Camping Biggesee is een moderne en comfortabele familiecamping Duitsland direct aan de oever van de Biggesee. Op camping Biggesee vindt u alle faciliteiten welke u van een 4 sterren camping mag verwachten. Er is een Sauna ruimte voor max. 6 personen. Er is een Grillhütte in het midden van een rondje kampeerplekken. Er zijn meerdere WiFi hotspots over de camping verspreid. Er is een restaurant met een dagelijkse broodjesservice, een mini supermarkt en een lopend buffet in het weekend.

Kampeerplek

Een 100 m2 kampeerplek inclusief gratis gebruik van stroom, sanitair en keukens.
lees meer

Kampeerplek

Op camping Biggesee zijn er in totaal 300 ruime kampeerplekken van minimaal 100 m2 met allemaal een eigen 16A stroomaansluitingen.

Ongeveer de helft van de kampeerplekken wordt verhuurd in combinatie met een langverblijf aanbieding. Dit kan een jaarplek zijn, of een plek voor de winter of de zomer.

Ruime kampeerplek inclusief vrij gebruik stroom, sanitair en keukens.

Op camping Biggesee boekt u een kampeerplek inclusief het gratis gebruik van stroom. Daarnaast kunt u ook kosteloos gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en de openbare keukens.

Naturlodge

Een comfortabele naturlodge geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
lees meer

Naturlodge

Op camping Biggesee zijn er 8 naturlodges met een eigen toilet en 12 naturlodges exclusive met ook nog eens een eigen douche. De naturlodges bieden plaats voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen, zijn goed geïsoleerd en met een elektrische verwarming ook zeer geschikt voor wintercamping. In de naturlodges beschikt u over stroom en een wateraansluiting. Alle naturlodges zijn ingericht met standaard inventaris, dekens en kussens voor 4 personen en hebben een WC met wastafel. Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Geniet u van een belevenis dichtbij de natuur

De comfortabele en voordelige naturlodges zijn ideaal om in te overnachten voor stelletjes en kleine families. Om te koken kunt u gebruik maken van onze openbare keukens en ook bbqen is toegestaan op de camping.

Blokhut

Een ruime en goed geïsoleerde blokhut geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
lees meer

Blokhut

Op camping Biggesee staat een ruime blokhut met ca. 25 m² woonoppervlakte en een 8 m² overdekt buitenterras. De blokhut is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De blokhut is goed geïsoleerd en dankzij een elektrische kachel ook in de winter erg aangenaam.

In de blokhut beschikt u over stroom en een wateraansluiting. De blokhut is ingericht met standaard inventaris, dekens en kussens voor 4 personen en u heeft een eigen WC met wastafel. Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan.