Camping Sauerland

Beleef het gehele jaar de veelzijdigheid van Sauerland vanaf een 4 sterren camping gelegen aan de oever van de Biggesee.
Camping Biggesee Vier Jahreszeiten is dé camping Sauerland en ligt in het hart van het natuurpark Ebbegebirge. In het zuidoostelijke Sauerland ligt het recreatiegebied Biggesee, een heerlijk landschap met meren en bossen. Midden tussen eindeloze wouden, weilanden en kilometerlange wandelwegen kunt u een rustige en toch belevenisrijke vakantie ver weg van alle drukte hebben. Te water en te land kunt u hier het hele jaar door genieten op camping Sauerland. Daarvoor zorgen verschillende natuurbaden, de bootsport en een professionele duikschool op deze camping Sauerland.

Camping Sauerland in de winter?

Ja dan heeft het landschap in Sauerland toch wel echt een bijzondere charme. Ook de wintersportgebieden liggen niet al te ver van camping Sauerland, op 10 km afstand vindt u al het skigebied Olpe – Fahlenscheid waar alle gasten van camping Biggesee in Sauerland met korting kunnen skiën en snowboarden.

Vakantie Sauerland

Alles voor een actieve vakantie in Sauerland.
lees meer

Vakantie in Sauerland

Beleef ons veelzijdig gebied. En verbreng mooie dagen op onze moderne en comfortabele camping direct aan de oever van de Biggesee.

Alles voor een actieve vakantie in Sauerland.

Heel wat leuke uitstapjes wachten op u. Rondom camping Biggesee vindt u burchten, kastelen, een druipsteengrot en musea. De nabij gelegen plaatsjes Olpe, Attendorn, Drolshagen of Lennestadt met hun markten, sportieve of culturele evenementen en een aantrekkelijke gastronomie.

Maar ook voor een actieve vakantie in Sauerland zit u op camping Biggesee goed. Zo is er ondermeer boot verhuur, fiets verhuur, een duikschool, paintball en nog veel meer.

Camping Duitsland aan meer

Ideaal gelegen camping direct aan een meer in een waterrijk gebied van Sauerland.
lees meer

Camping Duitsland aan meer

Camping Biggesee Vier Jahreszeiten in Sauerland is ideaal gelegen in een direct aan een meer in een waterrijkgebied. Tijdens de zomermaanden wordt de Biggesee een paradijs voor watersportvrienden. Het eigen zwemgedeelte heeft een directe toegang naar het meer om te zwemmen, surfen, peddelen of roeien. De grote ligweide is bij uitstek geschikt om heerlijk te relaxen.

4 seizoenen camping Duitsland

Op Camping Biggesee kunt u op het water het hele jaar door genieten. Daarvoor zorgen verschillende natuurbaden, de diverse mogelijkheden voor de boot- en watersport, het vissen en een professionele duikschool op de camping. Vanuit de receptie helpen wij u graag met het huren van een boot, het regelen van uw visvergunningen of de inschrijving bij de duikschool.

Familiecamping Duitsland

Een moderne, comfortabele, goed onderhouden en kindvriendelijke familiecamping in Duitsland.
lees meer

Familiecamping in Duitsland

Heel wat leuke uitstapjes wachten op u. Burchten, kastelen, een druipsteengrot en musea. De nabij gelegen plaatsjes Olpe, Attendorn, Drolshagen of Lennestadt met hun markten, sportieve of culturele evenementen en een aantrekkelijke gastronomie.

Kindvriendelijke camping in Duitsland

Camping Biggesee is een moderne en comfortabele familiecamping direct aan de oever van de Biggesee. Op camping Biggesee vindt u alle faciliteiten welke u van een 4 sterren camping mag verwachten. Er is een Sauna ruimte voor max. 6 personen. Er is een Grillhütte in het midden van een rondje kampeerplekken. Er zijn meerdere WiFi hotspots over de camping verspreid. Er is een restaurant met een dagelijkse broodjesservice, een mini supermarkt en een lopend buffet in het weekend.