Camping Duitsland aan meer

Ideaal gelegen camping direct aan een meer in een waterrijk gebied van Sauerland.
Camping Biggesee Vier Jahreszeiten in Sauerland is gelegen direct aan een meer in een waterrijkgebied, de ideale camping Duitsland aan meer. Tijdens de zomermaanden wordt de Biggesee een paradijs voor watersportvrienden. Het eigen zwemgedeelte heeft een directe toegang naar het meer om te zwemmen, surfen, peddelen of roeien. De grote ligweide is bij uitstek geschikt om heerlijk te relaxen.

Camping Duitsland aan meer

Op Camping Biggesee kunt u op het water het hele jaar door genieten. Daarvoor zorgen verschillende natuurbaden, de diverse mogelijkheden voor de boot- en watersport, het vissen en een professionele duikschool op de camping. Vanuit de receptie helpen wij u graag met het huren van een boot, het regelen van uw visvergunningen of de inschrijving bij de duikschool.

Kampeerplek

Een 100 m2 kampeerplek inclusief gratis gebruik van stroom, sanitair en keukens.
lees meer

Kampeerplek

Op camping Biggesee zijn er in totaal 300 ruime kampeerplekken van minimaal 100 m2 met allemaal een eigen 16A stroomaansluitingen.

Ongeveer de helft van de kampeerplekken wordt verhuurd in combinatie met een langverblijf aanbieding. Dit kan een jaarplek zijn, of een plek voor de winter of de zomer.

Ruime kampeerplek inclusief vrij gebruik stroom, sanitair en keukens.

Op camping Biggesee boekt u een kampeerplek inclusief het gratis gebruik van stroom. Daarnaast kunt u ook kosteloos gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en de openbare keukens.

 

Naturlodge

Een comfortabele naturlodge geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
lees meer

Naturlodge

Op camping Biggesee zijn er 8 naturlodges met een eigen toilet en 12 naturlodges exclusive met ook nog eens een eigen douche. De naturlodges bieden plaats voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen, zijn goed geïsoleerd en met een elektrische verwarming ook zeer geschikt voor wintercamping. In de naturlodges beschikt u over stroom en een wateraansluiting. Alle naturlodges zijn ingericht met standaard inventaris, dekens en kussens voor 4 personen en hebben een WC met wastafel. Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Geniet u van een belevenis dichtbij de natuur

De comfortabele en voordelige naturlodges zijn ideaal om in te overnachten voor stelletjes en kleine families. Om te koken kunt u gebruik maken van onze openbare keukens en ook bbqen is toegestaan op de camping.

Blokhut

Een ruime en goed geïsoleerde blokhut geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
lees meer

Blokhut

Op camping Biggesee staat een ruime blokhut met ca. 25 m² woonoppervlakte en een 8 m² overdekt buitenterras. De blokhut is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De blokhut is goed geïsoleerd en dankzij een elektrische kachel ook in de winter erg aangenaam.

In de blokhut beschikt u over stroom en een wateraansluiting. De blokhut is ingericht met standaard inventaris, dekens en kussens voor 4 personen en u heeft een eigen WC met wastafel. Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan.