Sanitair en Keukens

Maak gratis gebruik van onze sanitaire voorzieningen en de openbare keukens.

Sanitair en keukens

Op camping Biggesee zijn er twee sanitairgebouwen welk u snel en goed vanaf elke hoek van de camping kunt bereiken. De ruim opgezette sanitaire zijn schoon en comfortabel. Er is tevens een aparte babyruimte en sanitairruimte voor minder-validen. In de openbare keukens kunt u koken en tevens staan er ook koelvoorzieningen voor u ter beschikking. Natuurlijk mag u in overleg ook gebruik maken van de vriezer in de receptie.

Wasmachines en drogers

Voor degene die graag willen wassen en drogen zijn er ook verschillende wasmachines en drogers beschikbaar in de sanitairgebouwen op camping Biggesee. Deze wasmachines en drogers werken met €0,50 muntstukken, indien gewenst kunt u geld wisselen in de receptie.

Meer op de camping...

4 sterren camping Biggesee in Sauerland biedt vele faciliteiten.

Reserveren

Gebruik onze online boekingsmodule, u heeft direct inzage in de totale reissom en de beschikbaarheid in de door u gewenste periode.
ONLINE RESERVEREN

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend

 

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en u ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Is er geen beschikbaarheid, dan ontvangt u van ons altijd een alternatief.

LET OP: Pas na ontvangst van uw (aan)betaling conform de reserveringsbevestiging is uw reservering definitief.

Reviews

Wat vinden onze gasten...