Restaurant

Bezoek onze mediterraanse keuken, direct aan de Biggesee.
+49 174 1631515

Restaurant Taverne am See

 

Bij ons restaurant Taverne am See vindt u sfeervolle, Griekse muziek en specialiteiten. Bezoek ons, of u nu met familie of vrienden bent en geniet in een ontspannen sfeer van onze mediterrane keuken, direct aan Biggesee.

Broodjesservice

Dagelijks zijn er tussen 8:00 tot 10:00 verse broodjes verkrijgbaar. Om er zeker van te zijn dat u de gewenste broodjes krijgt, ontvangen wij graag uw bestelling een dag vantevoren vóór 17.30.

Restaurant

Spannende uren op de Biggesee met familie en vrienden, in de frisse lucht en met veel plezier in het koele water, maken iedereen hongerig aan het einde van de dag. Met culinaire hoogstandjes van de Griekse cultuur, verwennen we niet alleen uw maag, maar we garanderen u dat u de dag relaxt kunt afsluiten. Ons uitgebreid menu biedt gegarandeerd voor elk wat wils.

Bar

Na een stevig diner nodigt onze taverne u uit om te blijven hangen voor een ontspannen rondje heerlijke drankjes. Hier kunt u herinneringen ophalen aan de dag in een geweldige sfeer.

 

Ook voor feesten wordt gezorgd!

Voor een verjaardagsfeest, een clubevenement of een dansavond ontbreekt het u nog aan de juiste locatie? Bij ons hebt u de perfecte contactpersoon gevonden!

Met onze culinaire hoogstandjes van de Griekse keuken en uitstekende buffetten, worden al uw gasten goed verzorgd. Zodat ook u kunt ontspannen en genieten van een sfeervolle avond. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Griekse cultuur hebben we de perfecte locatie voor elke gelegenheid.

Meer op de camping...

4 sterren camping Biggesee in Sauerland biedt vele faciliteiten.