Receptie

In onze receptie helpen wij u graag met al uw vragen.

Receptie

Hoe laat vertrekt een rondvaartboot op de Biggesee? Wat kost het sauna gebruik? Heeft u ook wandelkaarten? Met al deze vragen bent u van harte welkom in onze receptie. In de receptie van camping Biggesee liggen brochures en informatie over attracties, winkelmogelijkheden,  recreatie- en sportmogelijkheden in het vakantiegebied Biggesee en Sauerland. U krijgt hier ook postzegels, wandel- en fietskaarten en de WiFi tickets om gebruik te kunnen maken van ons WiFi netwerk.

Openingstijden

In de maanden april tot en met september is onze receptie elke dag geopend van 8:30 tot 13:00 en van 14:00 tot 18:00. In de maanden oktober tot en met maart is onze receptie elke dag geopend van 9:00 tot 16:00.

Meer op de camping...

4 sterren camping Biggesee in Sauerland biedt vele faciliteiten.

Reserveren

Gebruik onze online boekingsmodule, u heeft direct inzage in de totale reissom en de beschikbaarheid in de door u gewenste periode.
ONLINE RESERVEREN

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend

 

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en u ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Is er geen beschikbaarheid, dan ontvangt u van ons altijd een alternatief.

LET OP: Pas na ontvangst van uw (aan)betaling conform de reserveringsbevestiging is uw reservering definitief.

Reviews

Wat vinden onze gasten...