Golven in Sauerland

Golven in Sauerland in een heerlijk bosgebied met verschillende hellingen.

Golven Sauerland

Wilt u graag golven in Sauerland? Op slechts 10 km van camping Biggesee Vier Jahreszeiten, op enkele minuten afstand van de Biggestuwdam ligt het heerlijke natuurrijke gebied Repetal. In dit dal staan talloze vakwerkhuizen, waarvoor het Sauerland bekend is en hier vindt u ook de 18 holes golfbaan van de Golfclub Repetal Südsauerland e.V.

Zowel voor de beginner als de vergevorderde golfer 

De fairways en greens van deze fantastische golfbaan liggen ingebed in een heerlijk bosgebied op verschillende hellingen, die een gevarieerd golfspel mogelijk maken. De openbare 6 holes golfbaan is er voor alle geïnteresseerden en biedt de mogelijkheid het golfen te leren of te verbeteren. Wilt u gedurende uw verblijf meerdere golfbanen bezoeken? Dan bent u in onze receptie op camping Biggesee Vier Jahreszeiten altijd van harte welkom en wij vertellen u dan graag meer over de diverse mogelijkheden om te golven in Sauerland rondom camping Biggesee.

Meer in de natuur...

Beleef de natuurrijke omgeving van Sauerland rondom camping Biggesee.

Reserveren

Gebruik onze online boekingsmodule, u heeft direct inzage in de totale reissom en de beschikbaarheid in de door u gewenste periode.
ONLINE RESERVEREN

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend

 

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en u ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Is er geen beschikbaarheid, dan ontvangt u van ons altijd een alternatief.

LET OP: Pas na ontvangst van uw (aan)betaling conform de reserveringsbevestiging is uw reservering definitief.

Reviews

Wat vinden onze gasten...