Fietsen in Sauerland

Fietsen in een natuurrijke omgeving van Sauerland.

Fietsen Sauerland

Fietsen in Sauerland kan op verschillende fietsroutes in de omgeving van camping Biggesee. Vanaf de camping vindt u een ideale mengelmoes van pittige single trails, up- en downhills en een genieter tour voor alle mountainbike fans.

1.700 kilometer fietsroutes met 34.000 meter hoogteverschil

Sauerland is bekend om zijn heuvelachtige en natuurrijke omgeving. Rondom de Biggesee vindt u verschillende verharde fietspaden en dankzij verschillende bruggen kunt u gemakkelijk zelf de lengte van uw fietsroute bepalen. Heeft u het liever iets avontuurlijker? Dan is het zeker een aanrader om met de mountainbike ook de bossen rondom de camping in te gaan. In de receptie van de camping hebben wij leuke fietsroutes voor u en verschillende kaarten met fietsroutes rondom de camping. Bij de uitgang van de camping vindt u ook direct een bord met daarop allerlei wandel- en fietsroutes. De fietspaden langs de Biggesee zijn allemaal geasfalteerd en goed onderhouden.

Meer in de natuur...

Beleef de natuurrijke omgeving van Sauerland rondom camping Biggesee.

Reserveren

Gebruik onze online boekingsmodule, u heeft direct inzage in de totale reissom en de beschikbaarheid in de door u gewenste periode.
ONLINE RESERVEREN

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend

 

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en u ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Is er geen beschikbaarheid, dan ontvangt u van ons altijd een alternatief.

LET OP: Pas na ontvangst van uw (aan)betaling conform de reserveringsbevestiging is uw reservering definitief.

Reviews

Wat vinden onze gasten...