Boottocht Biggesee

Beleef een boottocht op de Biggesee, midden in het hart van het Sauerland!

Boottocht Biggesee

De schepen van de witte vloot van de Biggesee, de MS ‘Westfalen’ en de MS ‘Bigge’ bieden een boottocht Biggesee met een modern ambient aan. U kunt 7 dagen per week bij elk soort weer van een boottocht op de Biggesee genieten met drankjes en versnaperingen in het restaurant. De boottocht op de Biggesee heeft 3 op- en afstapplekken waarvan er een op 5 minuten loopafstand van camping Biggesee Vier Jahreszeiten ligt bij het restaurant See-Sicht.

Opstapplek 5 minuten van de camping

Op slechts 300 meter van camping Biggesee Vier Jahreszeiten kunt u opstappen om uw boottocht over de Biggesee te beginnen. Na aanschaf van een strippenkaart op de boot zelf bepaald u zelf waar op- en afstapt en daarmee is deze boottocht een ideale manier om meerdere locaties rondom het meer te bezoeken. Meer informatie vindt op de website www.biggesee.de.

Meer watersport...

Direct gelegen aan de over van de Biggesee, ideaal voor de watersport.

Reserveren

Gebruik onze online boekingsmodule, u heeft direct inzage in de totale reissom en de beschikbaarheid in de door u gewenste periode.
ONLINE RESERVEREN

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend

 

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en u ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Is er geen beschikbaarheid, dan ontvangt u van ons altijd een alternatief.

LET OP: Pas na ontvangst van uw (aan)betaling conform de reserveringsbevestiging is uw reservering definitief.

Reviews

Wat vinden onze gasten...