Boot Huren Biggesee

In het nabijgelegen dorpje Sondern kunt u een waterfiets of boot huren.

Boot Huren Biggesee

Voor degene die graag een waterfiets of een kleine roeiboot huurt, is er in het nabijgelegen dorpje Sondern een bootverhuurder voor boot huren Biggesee. Meer informatie vindt u op www.biggesee-tretboote.de. Sondern is eenvoudig en te voet binnen 20 minuten vanaf camping Biggesee Vier Jahreszeiten te bereiken en vanaf de ligplaats van de bootverhuurder kunt u via het water ook het strandbad van de camping bereiken.

Heeft u zelf een kano of boot?

Bij het strandbad is er een speciaal gedeelte aangelegd waar onze gasten hun kano of boot kunnen stallen gedurende het verblijf op camping Biggesee vier Jahreszeiten in Sauerland. Dit is kosteloos en middels een verharde weg vanaf de camping kunt u met uw kano of boot eenvoudig naar dit gedeelte van het strandbad lopen. Dit gedeelte is wel voorzien van een hekwerk, tegen betaling van de borg ontvangt u een sleutel waarmee u zelf het hek kunt openen en sluiten.

Meer watersport...

Direct gelegen aan de over van de Biggesee, ideaal voor de watersport.

Reserveren

Gebruik onze online boekingsmodule, u heeft direct inzage in de totale reissom en de beschikbaarheid in de door u gewenste periode.
ONLINE RESERVEREN

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend

 

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en u ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Is er geen beschikbaarheid, dan ontvangt u van ons altijd een alternatief.

LET OP: Pas na ontvangst van uw (aan)betaling conform de reserveringsbevestiging is uw reservering definitief.

Reviews

Wat vinden onze gasten...